Dataopplæring

Lørenskog er en digitalisert kommune, det er derfor viktig at Lørenskog Pensjonistforening har et positivt styre og ikke mist har så mange medlemmer som viser stor interesse for å delta på våre datakurs. Denne fine gjengen dere ser på bilde har deltatt på vårt grunnkurs, videregående kurs I og vidregående kurs II.

Kursene gikk over to dager a 4 timer hver gang og hadde 8 -10 dektagere  hver gang.  Kursleder har vert Finn Åge Løvlien, en fin og dyktig kursleder som har tid til alle.                                                                    Det ble benyttet eget opplæringshefte som er utarbeodet av Pensjonistforbunder “Digital kommunikasjon” og “Digitalt kontoe” og hefte “Kom i gang med Fasbook”. I tillegg et vedlegg med detaljerte funksjoner.

Her lærte vi smarte og nyttige løsninger, som vi har stor glede av i vår hverdag som blir mer og mer digitalisert . Flere av disse kursdeltager

ne skal også delta på vårt planlagte “Foto og Bildebehanlings kurs”  til høsten 03 – 04.10 + 10.10.2022.

I følge vår kursplan for 2022 så har LPF kjørt  3 grunnkurs og 3 videregående kurs i nettbrett og Smarttelefon, og våre to planlagte kurs for høsten 2022 er full tegna.

Kursene er gratis og ble betalt av Pensjonistforbundet, Sentralt. Det er gøy å kunne få  lov å være med å planlegge og kjøre datakurs  til stor glede og nytte for våre medlemmer.

En god sommer til dere alle og vel møtt til høsten planlagte kurs

Sommer hilsen fra Klara