Publisert den

Julebord Thon Hotel, Triaden 4. desember 2019

Leder Sigmund Kristoffersen kunne ønske de 73 fremmøtte medlemmene velkommen til årets julebord. I år er det 65 år siden foreningen første gang møttes til et førjulstreff, den gangen under navnet Lørnskogs Venner. Siden har dette blidt en tradisjon, første uka i desember møtes vi til julebord. Det er viktig å holde på tradisjoner. Klara Pedersen ledet oss gjennom kvelden. Ved ankomst fikk vi servert en velkomst drink. Det ble servert nydelig julemat med godt drikke og en aldeles god gammeldags riskrem med bærsaus til. En takk til hotellet for den fine mandel gaven en lunsj for 2 personer på hotellet. Stemningen var på topp , det ble mye fin sang og musikk. Liv hadde som vanlig noen gode vitser på lager,  godt fulgt opp av Solveig som sørget for at vi fikk litt trim i tillegg til en god vits. Etter middagen spilte Peder Ytterli opp til dans og dansen gikk lystelig. Vi var alle enige om at det ble en fin og hyggelig førjulskveld. Festkomiteen og Styret øsker alle:

EN RIKTIG GOD JUL OG ET GODT NYTTÅR

 

En kommentar Julebord Thon Hotel, Triaden 4. desember 2019

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *