Publisert den

Info fra – Turkomiteen

HØSTTUR TIL WADAHL HØYFJELLSHOTELL

Foreningens høsttur går som planlagt i år til Wadahl Høyfjellshotell, Gålå 7 – 11. september 2020. På grunn av koronasituasjon kan  hotellet ta i mot 50 personer. Vi reiser med Finn Carlsen Turistbusser (det blir to busser) med avgang fra Esso, Solheim 07.09, kl. 9.00.

Pris pr. person kr. 5.265.-      (tillegg for enkeltrom kr. 180.- pr. døgn)

For mer info/-og bindende påmelding ring: Gerd Olsen tlf. 974 05 716 innen 01.08.

Turkomiteen ønsker dere alle en riktig GOD SOMMER

Turkomiteen

2 kommentarer Info fra – Turkomiteen

  1. Da håper jeg at dere melder dere på og blir med oss på tur,det har vært en vanskelig vår på grund av Korona pandemien .Program til turen får dere tilsendt etter påmelding,Wadahl er et fint sted frisk fjellluft og fint turområde,dagsturen på torsdag blir en fin tur.Vi kjører via Per Gyntvegen,Vinstra,Sel til Vågåmo og Blåhøe Blåhøe ruver med sine 1618 m.o.h. med nydelig utsikt mot Høvringen og Rondane.Så ned til Vågå Hotell for lunsj etter litt god mat vender vi nesa tilbake hotellet i god tid før middag.Takk til Klara som holder oss oppdatert på nett med alt som skjer til en vær tid.Vi i turkomiten gleder oss til å reise på tur sammen med dere.
    Hilsen fra Klara Annelise og Gerd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *