Publisert den

God Jul og Godt Nyttår

Året 2020 ble for oss i likhet med mange andre helt spesielt. Det har vært trist å måtte avlyse nesten alle våre planlagte program, aktiviteter, og turer. Vi håper 2021 vil bli et bedre år og vi kan møtes igjen.                                                                                                                                                                                                   Styret, aktivitetsgruppene, og turkomiteen er i full gang med å forberede neste års program slik at vi er der den dagen myndighetene åpner igjen, og vi kan møtes. Utsiktene for våren er ikke de aller beste akkurat nå, men en kan jo bli gledelig overrasket.  Til høsten vil vi i alle fall satse for fult.       

 Vi har det jo faktisk bra I forhold til mange andre, og vi gleder oss til å se dere i løpet av 2021.

                                              Ønsker dere alle en god advent.

   God Jul og et enda bedre Nytt År

Julehilsen fra Styret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *