Publisert den

Info fra turkomiteen

Vårt planlagte turprogram for 2021 er nå klart. Vi har i samarbeide med våre to turoperatører Finn Carlsen og Buss og Reiseservice planlagt og lagt opp til følgende turer i 2021,  hvis myndighetene åpner for det.

VÅREN 2021

21.04   Dagstur         AVLYST        (mer info vil komme senere)

26.05   Sommertur:    Bli med oss på dagstur til Skjærhallen/Strømstad med Furuholmen. vi kjører med Finn Carlsen Turistbusser med avgang fra Esso, Solheim kl  09.00 og vi kjører rett ned til vakre Hvaler hvor guiden vår kommer om bord og tar oss med på en flott runde i det vakre paradiset. Turen går videre med båt fra Skjærhallen til Furuholmen. Her blir vi møtt av trubadurer som spiller og synger viser fra Bohuslän og Evert Taube. Vi får servert en deilig lunsj til toner og allsang. Etter lunsj går turen videre til Strømstad en 5 min båttur, hvor bussen venter. Det blir en liten stopp i Strømstad og på Nordby, før vi kjører raskeste veien hjemover til utgangspunktet. Ta gjerne kontakt for mer info og:     Pris kr.  1025.-  pr. person.

Bindender påmelding senest 5. mai 2021 til:                                                      

Gerd Olsen tlf. 974 05 716  eller  Anne Lise Martinsen tlf. 992 51 602

HØSTEN 2021

08.09   Teatertur til:   “Seniorkabaret” Nes kulturhus, Årnes  (mer info komme senere)

13 – 17.09 Høsttur til Storefjell Hotel:   Hotellet ligger på Golsfjellet midt mellom Hallingdal og Valdres, med panoramautsikt over Golsfjellet, Jotunheimen, Hallingskarvet; Hemsedalsfjellene og Hardangervidda. På Storefjell ligger alt til rette for en hyggelig høsttur. På torsdag 16.09 får vi en heldagstur til Flåm. Her får vi servert en 2 retters lunsj på Flåmstova. Det er satt av tid til å rusle litt rundt i Flåm, og de som ønsker det kan ta en tur innom Ægir Bryggeri” hvor vi får høre og ta del i den spennende historien, og smake på 5 av deres mest populære Ægir øl.  Etter avtalt tid,  en god lunsj og et hyggelig besøk i Flåm går veien tilbake til hotellet hvor en god middag venter. På fredag etter frokost går turen tilbake til vårt utgangspunkt Esso, Skårer  Pris kr. 7065.-  pr. person  inkl. dagstur til Flåm. Tillegg enkelt rom kr. 300.- pr. døgn.  

Ta gjerne kontakt for mer info og påmelding:

Gerd Olsen tlf. 974 05 716   eller  Anne Lise Martinsen tlf. 992 51 602

10.11   Førjulstur til Løiten Brenneri. Bli med oss på førjulstur til Akevittens kilde Løiten Brenneri den 10. november 2021.  Vi kjører med Finn Carlsen Turistbusser med avgang fra Esso, Solheim kl 09.00. Det blir en frivillig kafferast på Espa. Vi kjører E6 forbi Stange Kirke forbi Vikingskipet til Løiten brenneri. Der får vi overvære spelstykke  “En Akevisitt” og  et besøk i  de gamle produksjons lokalene som er omgjort til Lysstøperi. På hjemturen kjører vi til “Milepelen Vertshus” i Nord Odal hvor vi får servert en 2 retters middag med kaffe. Etter en bedre middag kjører vi langs vakre Storsjøen til Skarnes og videre tilbake til utgangspunktet.

Pris kr. 995.- pr. person    (Inkl: Buss, “En Akeviisitt” m/smaksprøve samt 2 retters middag)

Ta gjerne kontakt for mer info. Bindende påmelding senest 15.10.21 til:

Gerd Olsen tlf. 974 05 716 eller Anne Lise Martinsen tlf. 992 51 602     

   

08.12  Julebord:            Olavsgård Hotel              (mer info kommer senere)

05  – 14.10 Tur til Kroatia:   Flere av våre medlemmer har et ønske om utenlandsturer. I år har vi i samarbeide med Buss og Reiseservice planlagt en tur til perlen Kroatia. Vi reiser med fly fra Gardermoen til Paula, hvor vår buss venter på oss og vi tar raskeste veien til Rovinj hvor båten venter og tar oss med til Hotell Istra, hvor vi skal bo i 6 dager. Byen ligger helt vest på Istra halvøya og ligger nær Italia, byen er den mest ettertraktede turistbyen i Italia. Vi får servert lunsj og middag hver dag på hotellet unntak, en kvelden da blir det servert middag på slottet som ligger et steinkast fra hotellet.

Dag 7:   Etter frokost forlater vi Hotel Istra og  kjører på gode veier via Slovenia, alpene og vi overnatter i München/Landsberg området. Vi får servert middag på hotellet.

Dag 8:   Etter frokost på hotellet går turen i dag til Celle, vi sjekker inn på vårt sentrumshotell og får servert middag på Rådhuskjelleren om kvelden.

Dag 9:   Etter frokost på hotellet får vi litt tid på egenhånd i den hyggelige byen, før vi kjører videre til Kiel hvor vi har båtavgang med Stena. Det blir servert buffe inkl. fri drikke av øl, vin, og min. vann

Dag 10:  Frokost om bord før ankomst Gøteborg. Vi tar plass i bussen og kjører til Nordby hvor det blir en kort stopp før vi kjører videre til utgangspunktet Esso, Skårer.  Pris kr. 14.800.- pr. person Tillegg enerom kr. 265.- pr. døgn.  Tillegg enelugar kr. 590.- pr. person. Tillegg utvendig lugar kr. 480.- pr. person   Ta gjerne kontakt for mer info og påmelding til:

Klara Pedersen tlf. 976 08 720 eller på mail.adr.

klara_pedersen@hotmail.com

Etter hvert som myndighetene letter på restriksjoner vil vi komme med program og priser for turene.

Turkomiteen ønsker dere alle et riktig GODT NYTT ÅR og vi gleder oss til å kunne dra på tur med dere igjen.

Hilsen fra

Gerd, Anne Lise og Klara

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *