Publisert den

Tur til Kroatia 05 – 14.10.2021

Vi minner om vår planlagte tur til Kroatia 05. -14. oktober 2021. Avreise fra Esso, Solheim ca kl. 14.00 turen går direkte til Gardermoen hvor Norwegian har avgang kl. 17.10  Vi ankommer Paula kl. 20.00 (forbehold om ruteendring). Vår buss fra Buss og Reiseservice venter på oss. Vi tar raskeste veien til Rovinj hvor båten venter og tar oss med til Hotel Istra, her skal vi bo i 6 dager. Det blir servert middag på hotellet hver dag,  unntatt en kveld da blir det servert middag på et slått som ligger et steinkast fra hotellet. Rovinj er den mest ettertraktede turistbyen, med fine  utfluktsmuligheter med båt og buss.    Se vedlagte turprogram.                   Ta gjerne kontakt for mer info og påmelding. Siste frist 20. august 2021.

Ring: Klara Pedersen tlf. 976 08 720    eller send en e-post klara_pedersen@hotmail.com

Program Kroatia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *