Publisert den

Førjulstur til Akevittens Kilde

Bli med oss på førjulstur til Akevittens kilde Løiten Brenneri og Milepelen Vertshus den 10. november 2021. Vi kjører med Finn Carlsen Turistbusser med avgang fra Esso, Solheim kl.09.00 via Minnesund til Espa for en frivillig kafferast. Videre kjører vi E6 og om Stange kirke, forbi Vikingskipet til Løiten Brenneri. Der får vi overvære teaterstykke “En Akevisitt” og et besøk i de gamle lokalene som er omgjort til Lysstøperi. På hjemturen kjører vi til Milepelen Vertshus I Nord Odalen hvor vi får servert en 2 retters middag med kaffe. Etter en bedre middag kjører vi langs vakre Stosjøen til Skarnes og tilbake til utgangspunktet.   Pris kr. 995.- pr person

Påmelding til: Gerd Olesen tlf. 974 05 716  eller Anne Lise Martinsen tlf. 992 51 602.

Siste frist 15. oktober 2021

program førjuls tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *