Publisert den

Tur til Holland

Bli med oss på blomstringstur til Holland den 22. april – 27. april 2022. Vi besøker den fantastiske hagebruksutstillingen Floriaden, blomsterparken Keukenhof, byene Amsterdam og Bremen. Vi kjører med Buss og Reiseservice med avgang fra Esso, Solheim ca kl. 10.00. I dag skal vi bare ned til Gøteborg for å ta fergen  over til Kiel. Etter en god frokost på båten kjører vi gjennom Tyskland og inn til Nederland. Her sjekker vi inn på Van der Falk Hotel Almere, her skal vi bo i 2 netter. felles middag på hotellet begge dagene. I dag skal vi besøke “Floriaden” verdens største hagebruksutstilling. Floriaden arrangers bare hvert 10 år og samler derfor blomsterelskere fra hele verden.

Etter en god frokost på søndag reiser vi inn til Amsterdam som er landets største by med ca 850 000 innbyggere, en av de mest romantiske og vakreste byene i Europa. her får vi en guidet rundtur, litt til fots og kanalbåt.

På mandag 25. april sjekker vi ut av hotellet og kjører bort til et nytt høydepunkt, Keukenhof. En av Europas mest spektakulære blomsterhager, med 8 millioner fargesprakende tulipaner  i alle regnbuens farger. Etter denne fantastiske blomsteropplevelsen, setter vi kursen østover via den fantastiske 32 km lange demningen “Afsluitdijk”.

Ut på ettermiddagen ankommer vi hansabyen Bremen, her skal vi bo på Radison Blu som ligger et par hundre meter fra den sjarmerende gamle byen Schnoor. I dag er ikke middagen inkludert for det er så mange trivelige spisesteder å oppleve inne i den gamle bydelen. etter en lang og god frokost sjekker vi ut av hotellet og kjører via Hamburg og opp til Kiel hvor vi tar fergen Stena  som har avgang kl. 18.45 over til Gøteborg kl. 09.15 legger vi til kai og  tar plass i bussen og kjører videre hjemover med en liten pause på Nordby  kjøpesenter før vi tar fatt på siste etappe tilbake til Esso, Solheim.

Pris pr. person i dobbeltrom/lugar Kr. 12.550,-
Tillegg for:  Utv. lugar, dobell    kr. 200,- pr pers.tur/retur
Enkeltrom i hotell kr. 2.995,-
Enkel lugar kr. 595.-  tur/retur
Enkel utv lugar kr. 980.-  tur/retur

Turprogram Holland

Påmelding innen 04. mars  2022 til: Klara Pedersen tlf. 976 08 720 eller klara_pedersen@hotmail.com

2 kommentarer Tur til Holland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *