Publisert den

Julebodet 08.12.2021

Julebordet på Olavsgård 08. desember 2021, ble en hyggelig førjulskveld. Det var satt opp buss med avgang fra Esso, Solheim kl. 17.00 og vi ankom Olavsgård i god tid før festen startet kl. 18.00. Det var lagt godt til rette for at gjeldene smittevernregler ble fulgt.

Vi fikk servert : Velkomstdrink, deilig juletalerenken med valgfritt drikke (vin, øl, eller mineralvann) og nydelig riskrem med en mandel i grøten til dessert og kaffe med avec. Mandelgaven var en lunsj for to på Olavsgård hotel, og den heldige vinner var vår musikker Peder.

Kveldens underholdning var ved vår tidligere ordfører Åge Tovan og Robert Skrålsvik som er godt kjent fra Bjelleklang. Det ble et flott innslag med små historier og fine Elvis låter.

Kveldens musikker var Peder Ytterli som alltid får oss i fin feststemning og det ble også en dans på de som hadde fast dansepartner.

I disse koronatider var det ekstra hyggelig å kunne få lov å møtes til en fin førjulskveld og ikke minst ble det en hyggelig kveld uten noe smitteutbrudd. Festen ble avsluttet kl. 22.30 og bussen sto klar til og kjøre oss tilbake til vårt utgangspunkt Esso, Skårer.

Styret takker for en fin kveld og ønsker dere alle en

GOD JUL og et koronafritt NYTT ÅR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *