Publisert den

Sommertur til Hvaler – 18 mai

Sommerturen i år blir en Fjordtur til Skjærhallen/Strømstad med Furuholmen Restaurant, Evert Taube og Bohuslän viser. Vi kjører med Finn Carlsen Turistbusser med avgang fra Esso, Solheim Metro kl 08.00 den 18.mai 2022. Første stopp blir Storbaug Gjestegård for en liten kafferast (ikke inkl.) turen går videre rett til Fredrikstad, hvor vi møter vår lokale guid som tar oss med på en tur til Hvaler og en runde i dette flotte paradiset

Deretter går turen videre med båt fra Skjærhallen til Furuholmen. Turen tar ca. 50 min, det blir servert kaffe og tid til å handle i den lille butikken om bord.

På Furuholmen blir vi møtt av trubadurer som spiller og synger viser fra Bohuslän og Evert Taube. Vi får servert en deilig lunsj til toner og allsang. Etter en god lunsj blir det en 5 min båttur til Strømstad hvor bussen venter, vi tar en liten stopp og en time på Nordby for å handle litt. Deretter går turen raskeste veien hjemover til vårt utgangspunkt.

Turen koster kr. 1150,- pr. person (Inkl: Buss,guide på Hvaler, båttur og lunsj)

Bindende påmelding til turkomiteen: Ring Gerd Olsen tlf. 974 05 716 eller Klara Pedersen tlf. 976 08 720. Siste frist 27. april 2022

En kommentar Sommertur til Hvaler – 18 mai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *