Publisert den

Datakurs

Datakurs –  Nettbrett og Smarttelefon 28 og 29. mars 2022

Det er  mange av våre medlemmer som gjerne vil delta på våre datakurs og det er gøy.

                                                                                                                                                Denne fine gjengen deltok på vårt datakurs i  Nettbrett og smarttelefon 28 –  29. mars. Kurset gikk over to dager a 4 timer hver gang og hadde 9 deltagere. Kursleder var Finn Åge Løvlien. Deltagerne fikk utlevert eget opplæringshefte, utarbeidet av Pensjonistforbundet og et vedlegg med detaljerte funksjoner. Her lærte vi smarte og nyttige løsninger, som vi vil ha stor glede av i vår hverdag som blir mer og mer digitalisert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *