Publisert den

Datakurs – Foto og bildebehandling

Lørenskog Pensjonistforening kjørte våren 2022, 2 grunnkurs og 2 vidregående kurs i samarbeide med Pensjonistforbundet/-og Fylkesforeningen i bruk av Nettbrett og Smarttelefon. Dette var fine  kurs hvor vi lærte smarte og nyttige funksjoner. Vi lærte å ta bilde og sende et bilde, men bildebehandling er så mye mer.

I oktober/november 2022 kjørte vi et eget datakurs i Foto og bildebehandling i samarbeide Vbjfoto. Kurset gikk over 3 dager a 4 timer hver gang og hadde 8 deltagere. På dette kurset benyttet vi vår egen PC Windows 10  og Windows 11. Kursleder Vidar Bjørseth hadde utarbeidet eget kurshefte til Windows 10 med et eget vedlegg til Windows 11. På dette kurset lærte vi: Gjennomgang av filutforsker, lage mapper/mappe systemer, overføring av bilder fra telefon til PC. Kopiering, flytting, sletting, endre navn på filer å bilder. Enkel redigering av bilder og visning av en liten video snutt.

Mange av disse funksjonene vi brukte i Windows 10 og 11 på dette kurset, gjelder også i andre programmer i Windows, f.eks. dokumenter og andre ting når vi bruker datamaskin.

Dette var et nyttig og fint kurs sammen med Vidar Bjørseth og datteren Marthe som var med oss første kursdagen å hjalp oss med å komme godt i gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *