Publisert den

Tur til Bornholm 21 – 25. juni 2023 med flott St.Hans feiring

Bli med  og opplev Solskinnsøya. Vi kjører med Buss og Reiseservice med avgang fra Esso, Solheim 21. juni 2023  fra avtalt tid. Vi kjører på gode veier forbi Strømstad området og ned til Håby ved Munkedal for en frivillig kaffe rast. Videre kjører vi forbi Gøteborg og tar en stopp i Varberg området. Turen går videre forbi Helsingborg, Malmø og ned til Ystad. Her tar vi en av Bornholm fergene med avgang kl 18.30. Vi ankommer Rønne ca. kl 19.50 og kjører rett til vårt hotell hvor en god middag venter. Borenholm er det stedet i Danmark som har flest solskinns timer, og blir derfor kaldt solskinns øya. Bornholm har mange små idylliske tettsteder som vi får oppleve på nært hold. Vi skal bo i 4 dager på Strand hotell Balka Søbad, som ligger kun 200 meter fra en av Danmarks fineste streder.

Under opphodet er det lagt opp til et rikholdig og spennende sightseeing program og ST.hansfeiring. Du kan lese mer om hele turen, last ned vedlagte turprogram.

Program Bornholm

Pris pr. person kr. 10.500.-                                                                                                                                          Tillegg: Enerom på hotell kr. 425.- pr døgn.   Enelugar båt 590.- .     Utv. lugar 450.- pr.person

Bindende påmelding innen 5.05.2023 til:   Klara tlf 976 08 720 eller mail adr.                                                                                                                  klara_pedersen@hotmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *