Publisert den

Høsttur til Røros 11 – 15. september 2023

Bli med på vår høsttur til Røros. Bergstaden Hotel ligger flott til med kort gangavstand til serverdighetene i Røros. Røros er en av Europas eldste trehusbyer, og en av de få gruvebyene som er oppført på UNESCOS liste over verdens kulturarv. Bykjernen har en sjelden stor og godt bevart trehusbebyggelse, hvor nåtidens moderne mennesker bor og arbeider i de gamle husene.

Vi kjører med Buss og reiseservice med avgang fra Esso, Solheim til avtalt tid 11. september kl 09.00. Det blir en frivillig kaferast underveis og vi ankommer vårt hotell til en god lunsj.

Dag 4 får vi også en dagstur til trivelige Vauldalen Fjellhotell som er et koselig familiedrevet hotell, som brenner for å gi hver gjest en unik opplevelse uansett hva de foretar seg. Vi får servert lokal mat, nydelige sikkaker med råkost, dillmajones og poteter. Hjemmelagd karamellpudding . Etter en god lunsj går turen tilbake til Bergstaden hotell.

Klikk her for å lese: Program Røros

Pris pr. person kr. 7.150.-      tillegg enerom 330.- pr. døgn

Påmelding ring:   Gerd Olsen 974 05 716    Siste frist 04.08.2023

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *