Publisert den

10 dager drømmetur blomsterkysten Italia m/Manoco, Garda m/båttur på Gardasjøen, Sefeld avreise 6. mai 2024

Bli med på 10 dager drømmetur blomsterkysten Italia m/Manoco, Garda m/båttur på Gardasjøen, Seefeld. Vi reiser med Buss og Reiseservice med avgang fra Esso, Solheim den 06. mai til avtalt tid. Turen går direkte til Gardemoen for flyavgang til Nice og vi ankommer Nice kl 12.55.

Vi tar plass i bussen og kjører langs kysten via Milano, San Remo til idylliske Alassio hvor vi skal bo i 4 netter på meget gode Hotel Europa Concordia som ligger nede ved stranden og kort avstand til sentrum.

Alassio er en av de mest populære kystbyene i vestlige Liguria og regnes som dronningen av Riviera dele Palme, kysten av provinsen Savona. Byen stiger nøyaktig mellom Capo Santa Croce og Capo Mele. Allasio er også kjent for den myke og fine sanden på den lange stranden og for sitt historiske sentrum.

Dette er en spennende og innholdsrik tur hvor vi får med oss mange perler.

Turprogrammet ligger vedlagt og du kan lese mer om hele turen og turprogrammet.

Turprogram Italia

Pris pr. person kr. 16.695.-

Tillegg: Enerom kr. 495.- pr. døgn.   Enelugar båt retur kr. 420.-   Utvendig lugar kr. 250.- pr. person

Påmelding til:  Klara Pedersen tlf. 976 08 720       e-post klara_pedersen@hotmail.com

Siste frist 22.03.2024

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *