Publisert den

Tur til Maihaugen 22. mai 2024

Årets sommertur går til Maihaugen på Lillehammer 22. mai 2024. Maihaugen er Norges største friluftsmuseum. De historiske bygningene ligger naturskjønt til i terrenget. I og rundt dem føles fortiden lys levende. På Maihaugen settes all rastløs hast på pause og du legger ut på en herlig tidsreise – tettere på vår rikholdige historie enn kanskje noe annet sted.

Vi reiser med Buss og reiseservice med avgang Fra Esso, Solheim ved Metro kl 9.00. Første stopp blir  Nebbes hvor vi får servert 2 halve rundstykker m/kaffe. Deretter går turen videre til Maihaugen på Lillehammer. Her møter vi vår guide som tar oss med på en vandring rundt på området.

På Maihaugen er det mer en 200 historiske hus fra 1200-tallet. Vi besøker Dronning Sonjas barndomshjem, som ble flyttet til Maihaugen og åpnet for publikum i anledning Kongeparets gullbryllupsdag den 29. august 2018.

Det blir også litt tid på egenhånd før turen går videre til Frich`s Hotel og Spiseri, Ilsetra hvor vi får servert middag m/dessert og kaffe.

Etter en god middag går turen tilbake til utgangspunktet.

Pris pr. person Kr. 1.545.-

Bindende påmelding til Gerd Olsen tlf. 974 05 716.    Siste frist 10.05.2024

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *