Publisert den

Tur til Rauland Høyfjellshotell 9. – 13.09.2024

Bli med på vår 5 dagers høsttur til Rauland Høyfjellshotell. Hotellet ligger 8 km fra Rauland sentrum med flott utsikt til Raulandsfjell og Hardangervidda. Hotellet har innendørs svømmebasseng og bar/lounge.

Vi reiser med Buss og Reiseservice med avgang fra Esso, Solheim den 09. september 2024 kl 09.00 turen går med en frivillig kafferast og vi ankommer Rauland Høyfjellshotell som venter oss med en god lunsj. Her kan vi nyte noen fine dager.

Dag fire etter en god frokost tar vi plass i bussen og vi får en tur til Uppigard Natadal, her får vi oppleve tradisjonell gårdsdrift samt muntert kåseri om tradisjon og overtru og om livet på garden før og nå.

Vi får servert en 2-retters lunsj m/kaffe. Det blir litt tid på egenhånd før turen går tilbake til hotellet. Middag på hotellet om kvelden.

Dag fem, etter en god frokost tar vi farvel med Rauland Høyfjellshotell for denne gang og setter kursen tilbake til utganspunktet med en frivillig kafferast underveis.

Turprogram: Tur til Rauland

Pris pr. person kr. 6.875.-   Tillegg enerom kr.- 335.- pr. døgn

Påmelding til Gerd Olsen tlf. 974 05 716       Siste frist 02.08.2024

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *