Publisert den

Sommertur til Åmål

Her vil vi si litt om en fin tur foreningen hadde til Åmål i Sverige den 23. mai. Vi startet fra Esso på Solheim kl. 9.00. Været var bra. Turen gikk via Ørje med en kafferast og rundstykker i Töcksfors på ca. 3 kvarter. Videre gikk turen gjennom de store Svenske skoger og masse fine innsjøer frem til Åmål hovedstaden i Dalsland. En vakker by med flott beliggenhet helt inn til Göta Kanal, veldig fin gammel bebyggelse i et område rundt byparken. Her hadde vi en stopp på ca. 1,5 time til handling, kafebesøk, og en rusletur langs havnen for å titte på alle de fine lystbåtene som kommer inn via Göta Kanal. Her fant noen av oss en trivelig havnekafe hvor det var fint å ta en kopp kaffe, og titte på havnelivet. Så reiste vi videre til First hotell Bengtsfors, som var et nydelig sted, her fikk vi servert god middag av et hyggelig personale. Etter ca. en time var det tid for å tenke på hjemturen som gikk via Årjäng med en liten stopp i Töcksfors. Etter en koselig dag og en hyggelig sjåfør, var alle de 48 turdeltagerne fornøyd med turen og tilbake i Lørenskog kl. 19.45.

Gerd og Klara

En kommentar Sommertur til Åmål

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *