Publisert den

Bowlingtur til Hamar

Bowlinggruppens første konkurransetur i år gikk til Bowling1, Hamar. 37 forventningsfulle bowlere startet fra Esso på Solheim kl. 08.30. Første stopp var Nebbenes, her spiste vi frokost. Etter en god og lang frokost gikk turen videre til Hamar hvor vi hadde avtalt med bowling1, spilletid fra kl. 12.00. Etter første serierunde ble det tid til en god kopp kaffe og vaffel, før siste og avgjørende serie. Så reiste vi videre til Rudshøgda Kro på Ringsaker , et fint sted hvor vi  spiste middag, det ble servert en nydelig middagsbuffe. Etter ca. en times stopp var det tid for å tenke på hjemturen. En takk til to ganger Liv og Buss og Reiseservice for et fint opplegg og en hyggelig tur.

Klara

 

2 kommentarer Bowlingtur til Hamar

 1. Da har “Petanque-gruppen” hatt sin første samling hos Lørenskog IF på Rolvsrud stadion.
  Vi var 5 stykker som hadde en fin opplevelse. Sola skinte og LIF stilte med ferdig oppmerket bane, satt ut bord og stoler og ikke minst sørget for kaffe og vafler. Det siste kan vi vel ikke regne med hver gang.
  Vi gjennomførte 2 serier à 10 omganger pluss god tid til prat innimellom. Veteranene Winnie Schjelderup og Bjørn Orbraaten ga oss ferskinger nødvendig innføring både mht spilleregler og poengberegning.
  Vi møtes igjen neste torsdag den den 04.juli kl 11.30!!
  Det er plass til flere, så bare kom igjen.
  Sigmund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *