Publisert den

Nyhet – Reiser utland

Flere av våre medlemmer ønsker at vi i tillegg til våre turer innlands, også kunne ha utenlands reiser. Dette er en sak styret har jobbet med. Vår turkomite har innhentet turprogram og tilbud fra flere reiseselskap. I vårt turprogram 2020 har vi lagt opp til to utenlands reiser. Disse turene går til.

SOLSKINNSØYA BORENHOLM 6 DAGER  16. JUNI 2020

Borenholm er det stedet i Danmark som har flest solskinnstimer, og blir derfor kaldt solskinnsøya. Bornholm har mange idylliske små tettsteder, som vi får oppleve på nært hold. Vi har valgt å bo i hovedstaden Rønne, på Hotel Griffen. Vi reiser med Finn Carlsen Turistbusser, avreise 16. juni fra Esso Solheim kl. 09.00

Pris pr. person kr. 9670,-  (tillegg enerom kr. 1750,- tillegg enkeltlugar kr.1190,- tillegg utvendig lugar kr, 500,- og utvendig enkeltlugar kr. 550,- )

7 – DAGER  RÜDESHEIM M/DEILIGE RHINEN OG MOSELDALEN 11.10        Rüdesheim en trivelig og livlig by med utskårne lysthus og åpne gallerier, vinstuer og restauranter sørger for hyggelig atmosfære, Byen ligger ved Rhinen med vinranker og romantiske middelalderborger, pittorsske slott og kirker. Vi bor på trivelige Hotel Trapp som ligger meget sentralt i den historiske gamlebyen Rüdesheim. Vi reiser med Tormod Carlsens Turistbusser, avreise 11. oktober kl. 08.00 fra Esso, Solheim

Pris pr. person kr. 8.750.-  (Tillegg enerom på hotell kr. 245,- pr. døgn, tillegg enelugar tur/retur kr. 750,- og tillegg utvendig lugar tur /retur kr. 600,-)

Mer informasjon, program og påmelding på våre medlemsmøter. Se vår aktivitets og programside for 2020 når den kommer.

VELKOMMEN TIL EN HYGGELIG REISE

Turkomiteen

En kommentar Nyhet – Reiser utland

  1. Hei ,som jeg sa på siste medlemsmøte ,vi må ikke glemme være faste turer ,hadde vært fint om dere kom med deres mening om hva dere mener om det,sommertur førjulstur skal dem tas bort?Revyen på¨Årnes og høsttur skal vi beholde.
    Spent på svar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *