Publisert den

Bornholm – Solskinnsøya 16. juni 2020

Bornholm er en av Danmarks østligste øyer, kalles også “Klippeøya” eller “Solskinnsøya”. Øya er den plassen i Danmark som har flest solskinnstimer. Vi opplever øya på nært hold og får med oss mange av opplevelsene som Bornholm kan by på. Alle større byer ligger langs kysten. Vi har valgt å bo i  hovedstaden , Rønne på Hotel Griffen. På turen til Bornholm velger vi overnatting i Helsingborg og DFDS på retur København – Oslo. Vi kjører med Finn Carlsens Turistbusser, avreise fra Esso, Lørenskog kl. 09.00 den 16. juni.

Mer info/-og program for hele turen på våre medlemsmøter. Bindende påmelding senest 1. april 2020 til Klara Pedersen tlf. 976 08 720

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *