Publisert den

7 dager Rüdesheim med Rhinen og Moseldalen 11.oktober 2020

Rüdesheim en trivelig og livlig by med utskårne lysthus og åpne gallerier. Vinstuer og restauranter sørger for hyggelig atmosfære. Byen  ligger ved Rhinen med vinranker og romantiske middelalder- borger, pittoreske slott og kirker. I Rüdesheim bor vi på trivelige Hotel Trapp som ligger meget sentralt i den historiske gamlebyen Rüdesheim. Vi reiser med Tormod Carlsens Turistbusser med avgang fra Esso, Solheim 11. oktober 2020. Pris pr. person kr. 8.750,-. Tillegg for enerom på hotell kr. 250.- pr. døgn. Tillegg enerlugar tur/retur  kr. 750,-. Mer info/- og program for hele turen på våre medlemsmøter.

Bindende påmelding senest 1. august 2020 til Klara Pedersen tlf. 976 08 720

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *