Publisert den

Høsttur Wadahl Høyfjellshotell 7 – 11. september 2020

Foreningens høsttur går til Wadahl Høyfjellshotell 7 – 11. september 2020. Hotellet ligger på Gålå i Gudbrandsdalen, 922 moh. med panoramautsikt til Jotunheimens tinder og breer. Området går også under navnet Per Gynts rike, med vakker høyfjellsnatur og flere hundre kilometer med oppmerkede tur/-og sykkelstier i lett terreng. Hotellets innendørsbasseng og badstue har lange åpningstider. Om sommeren kan du også ta en forfriskende dukkert i et av de mange fjellvannene. Hotellet har hyggelig peisestue i Gudbrandsdalsstil og levende musikk hver dag.

Vi reiser med Finn Carlsens Turistbusser med avgang fra Esso, Solheim 07. september. Pris pr. person: 4 døgn Kr. 4.865,- .  Tillegg for enkeltrom kr. 180,- pr. døgn.

Mer info/-med program for turen og påmelding kommer på våre medlemsmøter.


Gålå Alpin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *