Publisert den

Førjulstur til Løiten Brenneri. Avlyst

Bli med oss på førjulstur til Løiten Brenneri den 11.november 2020. Vi kjører med Finn Carlsen Turistbusser, med avgang fra Esso, Solheim kl. 9.00 via Minnesund til Stange . Tar av E6 og om Stange kirke, forbi Vikingskipet, gjennom Bymoen der Norges rikeste gravfunn fra vikingetiden ligger, til Løiten Brenneri. Her får vi overvære teaterstykke “En Akevitt” som på en morsom måte viser så vel brennerinæringens historie som norsk alkoholpolitikk. I dag er storparten av de gamle brennerilokalene omgjort til lysstøperi, med fenomenal utstilling av lysproddukter i flere etasjer. Med “berusende minner og lysende øyne” forlater vi Løten og kjører videre til Milepelen Vertshus, Nor-Odal hvor vi får servert en 2 retters middag med kaffe. Etter en bedre middag tar vi fatt på hjemturen som går langs vakre Storsjøen til Skarnes og rett tilbake til utgangspunktet.

Pris kr: 975.-  (inkl.  Buss ” En akevitt ” m/smaksprøve samt 2 retters middag)

Mer info/- og påmelding kommer på våre medlemsmøter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *