Publisert den

Sommertur – 27. mai. Avlyst

Bli med på vår sommertur. Dagstur 27. mai 2020 til til Skjærhallen/Strømstad med Furukolmen. Vi kjører med Finn Carlsen Turistbusser med avgang fra Esso, Solheim til Hvaler – Paradiset i Østfold. Vi kjører rett til Hvaler hvor guiden vår kommer om bord og tar oss med på en flott runde i dette vakre paradiset. Videre går turen med båt fra Skjærhallen til Furuholmen . På Furuholmen blir vi møtt av trubadurer som spiller og synger viser fra Bohuslän og Evert Taube. Det blir servert deilig lunsj til toner og allsang. Etter en god lunsj,  en 5 min båttur til Strømstad hvor bussen venter. Det blir en liten stopp i Strømstad og på Nordby før vi kjører raskeste vei hjemover til utgangspunktet.

Pris kr: 950.-   (inkl. Buss, guide på Hvaler, båtturer, lunsj og litt shopping)

Mer info/- og påmelding kommer på vår medlemsmøter

Turen avlyst på grunn av Coronavirus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *