Publisert den

Førjuls tur til Akevittens Kilde

Bli med oss på førejulstur til Akevittens kilde Løiten Brenneri den 11. november 2020. Vi kjører med Finn Carlsen Turistbusser med avgang fra Esso, Solheim kl. 09.00. Vi kjører E6 og om Stange kirke videre forbi Vikingskipet til Løiten brenneri. Der får vi overvære teaterstykke “En Akevisitt” og et besøk i de gamle lokalene som er omgjort til Lystøperi. På hjemmturen kjører vi til Milepelen Vertshus i Nord-Odal hvor vi får servert en 2 retters middag med kaffe. Etter en bedre middag kjører vi langs vakre Storsjøen til Skarnes og til bake til utgangspunktet.

Pris pr. person kr. 975.00

For mer info og Påmelding ring Gerd Olsen tlf.  974 05 716  eller  Anne Lise Martinsen tlf. 992 51 602  Siste frist 16. oktober

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *