Publisert den

Høsttur til Spidsbergseter 12 – 16. september

Bli med oss på høsttur til Spidsbergseter Resort Rondane den 12 -16. september. Vi kjører med Buss og Reiseservice med avgang fra Esso, Solheim kl 09.00 den 12. september 2022.

På Venabygds fjellet innfallsporten til Rondane nasjonalpark, ligger tradisjonsrike Spidsbergseter Resort Rondane. Hotellet er familiedrevet gjennom generasjoner med historie hengende igjen i veggene, her ligger alt til rette for en hyggelig høsttur. Her kan vi besøke Verdens eneste Aquavitfjøset som opprinnelig er et gammelt steinfjøs fra 1850. Fjøslukta er borte, men tradisjonene henger igjen i veggene. Det er dette som gjør Spisbergseter til en opplevelse – kontrasten mellom gammelt og nytt. Her serveres det mer enn hundre ulike sorter av denne edle og særegent norske drikk. Inngangen og foredraget er gratis. Smaksprøve må vi betale for, men de som kjøper en smaksprøve så følger et spesiallaget aquavitglass med hjem.

På torsdag 15. september får vi en heldags tur til gruvene i Folldal. Her møter vi vår lokale guide som tar oss med på en historisk omvisning og vi får høre om gruvedriften fra 1748  og frem til 1993. etter omvisningen vil det bli servert lunsj på Gruvekroa.

Etter en god lunsj tar vi plass i bussen og kjører via Hjerkinn. med en liten stopp på Dovregubbens Hall og videre over Dovrefjell ned til Dombås  og tilbake til hotellet hvor en god middag venter.

Turprogram: Program høsttur Spidsbergseter

Turen koster kr 6.995,-   pr. person + tillegg enerom kr. 345.- pr. døgn

Påmelding ring:   Gerd Olsen tlf. 974 05 716.    Siste frist er 01.08.2022

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *