Publisert den

Bowling tur 31. mai 2022

Det var ekstra hyggelig å kunne dra på tur igjen etter en lang pause på grunn av koronasituasjon.  Turen gikk rett ned til Strømstad for en liten handletur før vi kjørte tilbake til “Bowlinghallen i Sarpsborg”  for å spille bowling. Spillet foregikk i to omganger, med en pause etter første omgang hvor vi fikk servert kaffe og gode vafler.

Etter en god kaffepause var vi klare for siste runde og alle var vi spente på hvem som ble beste spiller. turen gikk videre til Storebaug Gjestegård hvor vi spiste middag.

Her fikk vi servert hjemmelagde kjøttkaker med deilige grønsaker, karamellpudding  og kaffe. 

 

Etter en god middag tok vi plass i bussen og turen gikk tilbake til vårt utgangspunkt Esso, Solheim.

Dette ble en fin og hyggelig tur og alle er vi spente på resultatet fra konkurransen og premieutdeling bli på vår første spilledag mandag 07. juni, som er er siste gang vi spiller før vi tar sommerferien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *