Publisert den

Datakurs – Nettbrett og smarttelefon

Lørenskog Pensjonistforening datakurs
23 – 24.05.2022

I følge kursplan 2021 og 2022 har Lørenskog Pensjonistforening gjennomført alle sine planlagte datakurs.

Vi kjørte et grunnkurs i Nettbrett og smarttelefon høsten 2021, dette kurset ble kjørt som et pilot kurs, som ga oss fine tilbakemeldinger og mulighet til justering for senere kurs. Vinteren 2022 har vi kjørt 3 grunnkurs.

På alle kursene ble Pensjonistforbundets kurshefter “Digital kommunikasjon og Kom i gang med Facebook” benyttet. Kursheftene er lagt opp slik at en lett kan repetere stoffet på egen hånd og for senere bruk. Kursene gikk over 2 ganger a 4 timer hver gang og hadde 8 – 9 deltagere . Kursleder var Finn Åge Løvlien, en fin og dyktig kursleder som har tid til alle. Kursene var gratis og ble betalt av Pensjonistforbundet, sentralt.

Våren 2022: I tillegg har vi kjørt 2 videregående kurs i Nettbrett og Smarttelefon. På disse kursene benyttet vi kurshefte “Digitalt kontor” Kursene gikk over 2 ganger a 4 timer og hadde 8 – 10 deltager, disse kursene ble også betalt av Pensjonistforbundet.

Høsten 2022: Kjører vi 1 kurs i Nettbrett og Smarttelefon den 05 – 06.09. Kurset går over 2 ganger a 4 timer hver gang og har 8 deltagere. På kurset benyttes heftene “Digital kommunikasjon og hefte kom i gang med Facebook” Kurset er gratis og betales av Pensjonistforbundet, Sentralt.

I tillegg kjører vi et eget Foto og Bildebehandlings kurs 03 – 04.10 + 10.10. På dette kurset benytter vi egen PC som med Windows 10 eller Windows 11. Kurset har 10 deltager og går over 3 ganger a 4 timer hver gang.

På alle disse kursen lærer vi smarte og nyttige løsninger som vi har stor glede av. Vår hverdag preges i dag mer og mer av digital kommunikasjon.

På alle disse kursen lærer vi nyttige og smarte løsninger som vi har stor nytte og glede av i vår hverdag som preges mer og mer av digital kommunikasjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *