Publisert den

Datakurs 27.05 – 28.05.2024

Våre Datakurs i Nettbrett og smarttelefon er populære. Vi har stort sett venteliste til våre datakurs. I følge vår dataplan for våren 2024 hadde vi planlagt å kjøre 3 datakurs, men på grunn av manglende midler måtte 2 av disse kursene avlyses.

Gleden var derfor stor når vi mottok melding fra Pensjonistforbundet, sentralt at vi kunne få lov til kjøre dette grunnkurset  i bruk av Smarttelefon og Nettbrett. Denne fine gjengen deltok på kurset.

Kurset gikk over 2 dager a 4 timer hver gang og hadde 10 deltagere. Deltagerne fikk utlevert eget kurshefte utarbeidet av Pensjonistforbundet, og et eget vedlegg med detaljerte funksjoner. Kurshefte var lagt opp slik at vi lett kan repetere stoffet hjemme. Kursleder var Finn Åge Løvlien, en dyktig å fin kursleder som hadde tid til alle. Kurset var gratis og ble betalt av PNF, sentralt.

På dette kurset lærte vi nyttige og smarte løsninger som vi har stor glede av i vår hverdag som blir mer og mer digital.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *