Publisert den

Bowling tur 4. juni 2024

I fint sommervær dro 27 glade bowler på tur. Turen gikk rett ned til Strømstad for en liten handletur før vi kjørte tilbake til “Bowlinghallen i Sarpsborg” for å spille bowling. Spillet forgikk i to omganger, med en pause etter første omgang hvor vi fikk servert kaffe og vaffel.

Etter en god kaffepause var vi klar for siste runde. Alle var vi spent på hvem som ble beste spiller. Turen gikk videre til Storebaug Hotel og Kro hvor vi fikk servert en nydelig middag “Flesk og duppe” kaffe og sjokoladepudding til dessert.

Etter en nydelig middag som smakte godt gikk turen hjemover tilbake til utgangspunktet. En fin og hyggelig tur. Tirsdag 11. juni er siste gangen på bowlingen før ferien med premieutdeling og kaffe.

Til høsten møtes vi til bowling igjen 6. august 2024.

GOD SOMMER TIL ALLE VÅRE BOWLERE

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *